Filtre
Seleccionar provincia
Seleccionar coworking
Filtrar per dates

Networking amb dj i BeerBar

Espai de networking per a usuaris, públic exterior i agents de desenvolupament.

 

Portes obertes i explicació dels serveis que s'ofereixen a totes les persones interessades

Ús de l’espai de coworking de forma gratuïta i explicació dels serveis que s’ofereixen a totes les persones interessades que s’apropin a l’espai.

19 de setembre de 2022

Networking sinergètic

Encara no tenim definida la persona ponent.

19 de setembre de 2022

Problemàtiques socioambientals als espais naturals protegits

Els espais naturals protegits s’han convertit en un reclam turístic que benefici a alguns, però que té una gran afectació tant en la població local com en la biodiversitat i a la geodiversitat. Intentarem explorar el cas de la zona volcànica de la Garrotxa a través del vulcanisme i els seus sistemes naturals. L’activitat es durà a terme durant 3 dies (19, 20 i 21 de setembre) i es pretén visitar tres espais diferents cada dia amb el mateix objectiu: analitzar els impactes socioambientals en cada un d’aquests indrets.

 

19 de setembre de 2022

Jornada de portes obertes

Vine, instal·lat de prova aquesta setmana i descobreix l’espai Palau Cowork.

19 de setembre de 2022

Sessió de cures organitzacionals

Sessió dirigida a la comunitat del Núria Social, tant coworkers, com entitats, com persones vinculades i participants en activitats, per fer una sessió de cures. La sessió de cures anirà enfocada a generar més cohesió i sentiment de pertinença a les persones de la comunitat que en formem part.

19 de setembre de 2022

Ribera d'Ebre: la vall del coworking rural

Trobada debat presencial dels 6 espais de coworking de la comarca, 3 ja en funcionament i 3 més previstos per aquest 2022. L’objectiu és establir sinergies conjuntes i una marca comuna lligada al projecte COWOCAT_RURAL. La comarca de la Ribera d’Ebre va ser la primera de Catalunya i segurament de l’Estat en crear un espai de coworking a l’entorn rural l’any 2011 gràcies a l’impuls de l’espai de coworking a la població de Riba-roja d’Ebre. Des d’aquell moment, ara fa 11 anys, el coworking ha estat una de les accions de dinamització de l’entorn rural més potents. Això va provocar que l’any 2013 obrís l’espai de coworking de Flix i l’any 2019 l’espai de Móra d’Ebre. L’any 2021 la Torre de l’Espanyol i Miravet van treballar l’impuls d’un nou espai que està a punt d’entrar en funcionament. I l’any 2022 Móra la Nova també té previst un nou espai. A finals de 2022 la Ribera d’Ebre comptarà amb 6 espais de coworking repartits per tota la comarca, de nord a sud, seguint la vall que deixa el riu Ebre i que la vertebra de nord a sud.

19 de setembre de 2022

Nutrició i hàbits alimentaris per a una vida saludable

Una xerrada a càrrec de Laia Solé.

19 de setembre de 2022

Vermut Ceràmic

Creació de peces pròpies amb fang, amb la companyia de la Júlia Sangés, de l’Obrador de ceràmica de Guissona.

 

19 de setembre de 2022

Coworkers a l'antiga Iesso

Visita al museu de Guissona i al Parc arqueològic de l’antiga ciutat de Iesso.

20 de setembre de 2022

276 habitants i un co-working

Instagram LIVE amb Maria Piñol, co-worker de l’espai de cotreball La Placeta, als Guiamets, sobre la possibilitat d’establir un co-working en micropobles i la importància de la comunitat.

20 de setembre de 2022

Portes obertes i explicació dels serveis que s'ofereixen a totes les persones interessades

Ús de l’espai de coworking de forma gratuïta i explicació dels serveis que s’ofereixen a totes les persones interessades que s’apropin a l’espai.

20 de setembre de 2022

El clima extrem i els boscos del Pirineu

A càrrec de:
Tània Giró Bartra – Enginyera tècnica forestal de Trufforest: Serveis tècnics d’enginyeria forestal i truficultura.

Amb el suport virtual de:
Albert de Gràcia Lago – Geóleg – CEO i Soci Fundador de Meteopirineus

20 de setembre de 2022

Breakes de ioga, relaxació i meditació

Breakes de ioga, relaxació i meditació.
A càrrec de: Tània Giró Bartra
Professora de ioga i reflexòloga podal.
Tangiba: Espai de salut – Ioga i reflexologia podal.

PARC DEL CADÍ

20 de setembre de 2022

Intercooperació, innovació i economia social al territori

Des de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre ens proposen una jornada sobre
“Intercooperació, innovació i economia social al territori” per tal de fomentar
l’emprenedoria col·lectiva i la creació de xarxa entre professionals.

20 de setembre de 2022

Tastet emprenedor

Trobada gastronòmica d’emprenedors/es de la Catalunya Central amb tastet de productes locals

21 de setembre de 2022

Xerrada Amics de Riba-roja

Els nostres companys de l’Associació Amics de Riba-roja ens faran una xerrada sobre els forns d’oli de ginebre i ens parlaran de la propera declaració de Riba-roja com a Zona d’Interès Etnològic.
A la segona part de la xerrada ens presentaran (en anglès) el projecte de col·laboració entre Grampus Heritage & Training i Amics de Riba-roja, aprofitant l’estada al poble d’estudiants i membres d’aquesta organització Europea dedicada a l’estudi, conservació , difusió del medi ambient, del patrimoni i de la cultura.

 

21 de setembre de 2022

Emprendre sí, amb impacte també

Taula rodona per donar a conèixer en què consisteix l’Economia Social i Solidària amb el Marc Poy (tècnic de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre) i tres representants d’iniciatives d’economia social i solidària com són la Cooperativa Terram, la Fundació Ulldecona i Growalking.

21 de setembre de 2022

Portes obertes i explicació dels serveis que s'ofereixen a totes les persones interessades

Accés gratuït a l’espai i explicació dels serveis que s’ofereixen a totes les persones interessades.

21 de setembre de 2022

Viure a Rural

Eva Murcia Soler – Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya
Des del projecte Viure a Rural s’explicarà com funcionen els grups d’acció local com antenes d’acollida, un punt informatiu per totes aquelles persones del món urbà que volen realitzar un canvi de vida i establir-se al món rural. S’explicarà com funcionen, com es pot col·laborar i quines eines s’utilitza des de les antenes d’acollida per assessorar a les persones.
Per altra banda, es vol vincular l’emprenedoria com una acció necessària i molt útil per poder fer aquest canvi de vida i les oportunitats que pot generar això en el món rural. Mostrar la importància dels coworkings com entorns capacitadors d’oportunitats i generadors d’idees per desenvolupar el món rural i establir-s’hi.

 

21 de setembre de 2022

Breakes de ioga, relaxació i meditació. A càrrec de: Tània Giró Bartra

Breakes de ioga, relaxació i meditació. A càrrec de: Tània Giró Bartra Professora de ioga i reflexòloga podal. Tangiba: Espai de salut – Ioga i reflexologia podal. PARC DEL CADÍ

21 de setembre de 2022

Riba-roja, un Riu d'Art

Visita guiada per les obres de “Street-Art” repartides per Riba-roja d’Ebre que formen part del projecte “Riu d’Art”, organitzat pels nostres companys de l’associació “Riba-Rocks”. Aprofitarem l’ocasió per fer una visita a l’exposició etnològica permanent de l’associació “Amics de Riba-roja”, també companys nostres.
En acabar, farem un petit refrigeri al nostre espai de coworking.

22 de setembre de 2022

Diàspora Ebrenca i el Teletreball des de les Terres de l'Ebre

Diàspora Ebrenca és una associació formada per persones vinculades a les Terres de l’Ebre, ebrenques d’origen o d’adopció. És un espai de trobada, participació i xarxa entre la comunitat ebrenca que fa d’altaveu de les diferents iniciatives, problemàtiques, activitats i reivindicacions impulsades per la societat civil ebrenca. Durant el CoworkFest presentaran els principals resultats d’un pla estratègic per a fomentar el teletreball des de les Terres de l’Ebre que van impulsar i coordinar conjuntament amb IDECE i Estratègic.cat. Explicaran com va néixer el projecte, algunes de les propostes que es van presentar als agents territorials ebrencs i l’estat actual del pla.

 

22 de setembre de 2022

Presentació videos emprenedors de Besalú

Experiències d’emprenedors locals en format vídeo.

22 de setembre de 2022

Afterwork Palau Cowork

AfterWork per celebrar el 7è aniversari del Palau Cowork.

 

22 de setembre de 2022

Apnea Digital

Aprendrem com les tècniques d’apnea relacionades amb la gestió del temps (limitat) ens poden ajudar a millorar el nostre benestar digital i eficiència personal. També farem un repàs d’algunes eines que ens poden ajudar a desenvolupar aquestes habilitats.

 

22 de setembre de 2022

Quedada after work

Espai de networking amb còctel per a usuaris i emprenedors locals.

 

22 de setembre de 2022

Capvespres il·lustrats

Taller de dibuix on treballarem tècniques d’il·lustració, a càrrec de la Marta Casals. Amb col·laboració de la Susana Soul, de l’Espai Imagina.

22 de setembre de 2022

Portes obertes a l'espai Bressol d'emprenedoris de Besalú

Visita a l’espai i als seus diferents apartats.

22 de setembre de 2022

Astrologia per a empreses

“Coneix la carta natal del teu projecte professional i impulsa la presa de decisions”, a càrrec de La Vegatica.

Quins avantatges té conèixer la carta natal del teu projecte professional o empresa? T’agradaria descobrir un sistema d’organització que t’ajudi a la presa de decisions en futurs incerts?

En aquesta xerrada a càrrec de Rosa Vega, fundadora de La Vegatiga, aprendrem conceptes bàsics sobre astrologia i negoci. L’empresa entesa com un sistema orgànic té la seva pròpia carta natal derivada del seu inici d’activitat. I gràcies a ella, obtenim informació.

Així doncs, t’agradaria conèixer què diu el cosmos sobre quins són els punts forts del teu projecte o empresa, quina és la millor forma de gestionar recursos humans o quines poden ser les àrees d’expansió futures? Tot això recolzat amb exemples reals que et faran apropar al teu projecte des d’una mirada global, així com conèixer eines noves per afrontar els reptes del teu dia a dia.

Si tens curiositat i interès a saber més sobre astrologia psicològica com a eina de desenvolupament i millora professional i personal, vine a la sessió. L’acabarem amb una copa de vi de Mallorca durant la qual podreu parlar amb la ponent i resoldre dubtes sobre el vostre cas particular.

22 de setembre de 2022

Sumant idees

Taller adreçat a joves de secundària amb una proposta educativa on els i les joves experimentin el que implica la suma d’esforços per tal d’assolir una meta comuna. El treball col·laboratiu dona un valor afegit, com l’espai de coworking que és molt més que un lloc on treballar. La dinamització la fa Ubuntu, uns joves professionals que vetllen perquè infants, adolescents i joves tinguin alternatives de lleure i joc amb un rerefons educatiu en valors.
Va adreçats a les classes de 3r i 4rt d’ESO dels centres de Ripoll.

 

22 de setembre de 2022

Mindfulness: presència i benestar

Taller de mindfulness i de moviment conscient al Mas de la Pitoia dirigit als co-workers, per fomentar una major presència i consciència i reflexionar sobre l’impacte d’aquesta pràctica al benestar físic i emocional.

22 de setembre de 2022

Guia per Baseactiva (Coworking i Obrador de Cerveses Artesanes) i tast de cerveses artesanes de La Conca de Barberà

Guia per Baseactiva (Coworking i Obrador de Cerveses Artesanes) i tast de cerveses artesanes de la Conca de Barberà.

 

22 de setembre de 2022

Portes obertes i explicació dels serveis que s'ofereixen a totes les persones interessades

Accés gratuït a l’espai i explicació dels serveis que s’ofereixen a totes les persones interessades.

22 de setembre de 2022

Els valors d'emprendre

Com despertar un canvi d’actitud i de mirada en vers el món de l’emprenedoria.

22 de setembre de 2022

Matí de portes obertes

Obrirem les portes del nostre espai de coworking a tothom que vulgui venir a conèixer-lo. Convidarem també els alumnes dels darrers cursos de primària per inculcar-los l’esperit emprenedor de Zona Líquida.

23 de setembre de 2022

Cloenda Coworkfest

Procedirem al tancament de la setmana del coworkfest amb un tast de vins de la mà de Vins Desantesos, una petita cooperativa que dedica a l’elaboració de vins que segueixen la tradició del sud de Catalunya. Coneixerem també el seu model de negoci i els assistents podran conèixer i fer preguntes als nostres coworkers.

23 de setembre de 2022

Teletreball i salut emocional

Malgrat els avantatges del teletreball, cal visibilitzar també la part fosca d’aquesta modalitat de treball i que està estretament relacionada amb la hiperconnectivitat i el distanciament social. En aquesta xerrada participativa, la ponent donarà pautes i recomanacions per tal de prendre consciència de l’impacte que el teletreball continu pot tenir en el nostre món emocional, mental i físic. L’autocura és la clau de volta per tal de reduir alguns dels trastorns psicoemocionals que podem patir, com ara la soledat i el sentiment d’aïllament.

23 de setembre de 2022
FabLab Terres de l'Ebre

Fail Fast & Fun

4 emprenedors a l’escenari ens explicaran els fracassos als quals s’han enfrontat durant la seva trajectòria professional i com, gràcies a aquests errors, han aconseguit èxits i encerts. El showman Àngel Miñana entrevistà els ponents amb una perspectiva humorística perquè fracassar és necessari i positiu.

23 de setembre de 2022
FabLab Terres de l'Ebre

Esmorzar intercultural

Ens aproparem a les diferents cultures de Guissona amb un esmorzar provinent de molts indrets.

23 de setembre de 2022

Jornada de portes obertes i sessió informativa sobre els avantatges del coworking

  • Presentació del model coworking
  • Testimonis d’usuaris del coworking
23 de setembre de 2022

Presentació col.lecció de roba sostenible artesana i inspirada en el Pirineu (CUSART)

Cusart és una marca de roba inspirada en el Pirineu. Nosaltres vivim en un territori a la zona Pre-Pirenaica, la capital de comarca i on es concentra tot el teixit comercial és Solsona. Les botigues són petites, no tenim cap cadena ni macro cadena de botigues. Volem convidar a l’UBIC (Unió de Botiguers i Comerciants) i persones interessades en projectes petits, que puguin veure exposada la roba de Cusart en plena natura, fent un aparador al bosc i que es pugui crear xarxa entre petits per conèixer-se i d’aquesta manera puguem tenir aquest tipus de roba al territori.

 

23 de setembre de 2022

Coneix el Vitis Espai Coworking i el Centre Empresarial Terra Alta

Jornada de portes obertes a les instal·lacions del Centre Empresarial Terra Alta i Vitis Espai Coworking. Es mostraran a totes les persones interessades les instal·lacions mencionades i l’explicació dels serveis que s’hi ofereixen, amb l’explicació del responsable de l’espai.

23 de setembre de 2022

Sortida de trekking al Cadí

Sortida de trekking al Cadí

PRAT DE CADÍ PER ESTANA – CAMÍ DELS COLLETS – PRAT D’AGUILÓ – BASTANIST – ESTANA

De la mà d’Araceli Segarra Roca (fisioterapeuta, alpinista, escaladora, escriptora, il·lustradora i conferenciant), amb el suport del Community Builder del Palau CoWork Ricard Parès Álvarez.

24 de setembre de 2022

Caminada de coworkers

Caminada per conèixer patrimoni cultural.

24 de setembre de 2022

Taller de restauració de mobles amb pintura decorativa

Presentació de la pintura Fusion Mineral: veurem les seves propietats, característiques i com aplicar-la correctament. Farem un taller pràctic on explicarem les diferents tècniques de pintura decorativa que treballarem en els suports de fusta que us facilitarem. Aprendreu les principals tècniques de pintura: decapat, pinzell sec, stencil, envellit, etc. i aplicarem diferents ceres per aprendre a patinar i donar un acabat suau a la fusta.

No cal tenir nivell de pintura. És un taller divertit i engrescador eminentment pràctic amb l’objectiu d’introduir-te al fascinant món de la pintura decorativa i la restauració.

 

Organització: Taller de restauració de mobles ARTSANS

 

 

24 de setembre de 2022

Portes obertes i recepció

Jornada de portes obertes per mostrar l’espai de coworking als no-usuaris, amb recepció i informació.

24 de setembre de 2022

Presentació del Coworking a Prat de Comte

Volem presentar el Coworking de Prat de Comte a la gent del poble, fent una sessió interactiva amb els assistents acompanyada amb música d’un músic del poble.

 

24 de setembre de 2022

MasterClass per a freelancers

Masterclass del Dr. Marc Bernadich, director d’estudis d’empresa a la Fundació Universitària de Manresa i professor d’innovació i empresa.

 

24 de setembre de 2022

Networking amb piragua

Et proposem un repte col·laboratiu i divertit de networking al mig del riu Ebre amb piragua. T’atreveixes?

1 d'octubre de 2022
Port Fluvial

Vermut cloenda Coworkfest

Us convidem a la cloenda del festival amb un vermut a la vora del riu. Finalitzarem el networking amb piragua a l’embarcador on ens esperarà la foodtruck Sealand.

1 d'octubre de 2022
Port Fluvial
Coworkfest 2022
Coworkfest 2022
Coworkfest 2022